Straarup & co

Bøger i børnehøjde

Læselyst og læseglæde er nøgleordene i vores store sortiment af børnebøger. Vi udgiver både faglitterære og skønlitterære letlæsningsbøger til børn i indskolingen og på mellemtrinnet. Vi gør brug af dygtige og veletablerede forfattere og illustratorer, der har stor erfaring med formidling til børn.

Derudover har vi et stort udvalg af litteratur til børn i alderen 0-12 år. Børnebøgerne kan både bruges til højtlæsning for mindre børn eller som selvlæsning for børn i indskolingen og på mellemtrinnet.

God læselyst!

bøger for alle

Lix og let-tal

På jagt efter bøger til et specifikt lix-niveau? Nedenfor ser du et lille udpluk af vores nyeste letlæsningsbøger inddelt efter lix og let-tal. Vil du hellere se dem alle? Så klik blot videre.

Spar op til 30%

Bogkasser

Bogkasserne indeholder 30 eller 50 udvalgte bøger og er inddelt efter serie, lix eller let-tal. Ved at købe vores serier i hele bogkasser får du 30 % rabat i forhold til den samlede normalpris på bøgerne.

Lærerige læseoplevelser

Tilhørende aktivitetshæfter og elevopgaver

Da vi hos Straarup & Co udarbejder elevopgaver til alle vores letlæsningsbøger, følger der opgaver med til alle bogkasser.

Du kan vælge imellem 13 forskellige opgavehæfter, der hver især passer med indholdet af vores bogkasser. Du får automatisk hæftet med, når du bestiller en bogkasse hos os – enten på hjemmesiden eller via iMusic.

 Elevopgaverne er udarbejdet i tæt samarbejde med de læsekonsulenter, der bidrager til vores bøger, og tager udgangspunkt i stadierne ”Før du læser”, ”Mens du læser” og ”Efter du har læst”. 

Der er elevopgaver til samtlige letlæsningsbøger i vores sortiment, og de kan downloades ganske gratis her på vores hjemmeside. Opgavesættene er delt op i tre dele – “Før du læser”, “Mens du læser” og “Efter du har læst”. Dette gør, at den enkelte elev opnår en bedre forståelse af bogens handling og dermed også en bedre læseoplevelse.

Hæfterne er samlet med spiralryg, så det er nemt at kopiere opgaverne og dele ud til dine elever. Derudover kan du bestille supplerende hæfter på vores hjemmeside eller via iMusic, Bogportalen eller Cicero.

bevkvemmelig oplevelse

Bestil bogkasser og hæfter online

Alle hæfter kan bestilles på:

  • Bogportalen
  • iMusic
  • Cicero

Holdet bag bøgerne

Mød forfatterne

Friends i fjerde

Sandra Schwartz

Mobning, usikkerhed, venskab og identitet. Friends i fjerde er en realistisk og vedkommende graphic novel-serie af Sandra Schwartz med stærke og genkendelige temaer til indskolingen og mellemtrinnet.

BUE-serien

Camilla Wandahl

I BUE-serien får læsere i indskolingen mulighed for at stifte bekendtskab med fantasy i en meget tidlig alder. Camilla Wandahl har lavet en ny letlæst serie fyldt med magi og eventyr til begynderlæsere  

Første dag i sjette

Marie Duedahl

21 elever = 21 bøger.
I serien Første dag i sjette skildrer Marie Duedahl første skoledag i 6.B set fra hver enkel elevs perspektiv. Serien giver et unikt indblik i en klasses mangfoldighed, dynamik og forskelligheder. 

Bellas Dagbog

Kirsten Ahlburg

Kirsten Ahlburg har skrevet en vedkommende og aktuel serie til unge læsere om Bella. Serien er skrevet i dagbogsform og dermed kommer vi helt ind under huden på Bella og hendes tanker og udforinger, 

Mød Straarup & Co

Messekalender

Her er en oversigt over de kommende messer og konferencer, hvor du kan mødes os. Kalenderen opdateres løbende med små og store arrangementer fra hele landet.
Se hvornår du kan findes os nær dig. 

25. OKTOBER 2022 / KØBENHAVN

Læsevejledere på Docken

26. OKTOBER 2022 / JELLING

Historielærernes Dag

2. NOVEMBER 2022 / ODENSE

Børnehaveklassens Dag

3. NOVEMBER 2022 / ROSKILDE

Læsevejlederkonferencen

4.-6. NOVEMBER 2022 / KØBENHAVN

Bogforum

16.-17. november 2022 / Viborg

Mellemtrinnet læser

16.-18. november ( Vejle

Munkebjerg-konferencen