Skift til erhvervskunde

-20%
Af Henrik Enemark

Engle

Alle ved, hvordan en engel ser ud.
Også selv om der måske aldrig er nogen, der har set en med deres egne øjne.
Men hvad er en engel?
Og hvorfor er engle lidt af en gåde?
Det kan du læse mere om her i bogen.

Alle ved, hvordan en engel ser ud. Også selv om der måske aldrig er nogen, der har set en med deres egne øjne. De fleste tænker, at en engel har vinger. Ofte har den langt, hvidt tøj på og en ring af lys om hovedet. Engle har været kendt i flere tusinde år. Der bliver talt om engle i Biblen. Men hvad er en engel egentlig? Og hvorfor er engle lidt af en gåde? Det kan du læse mere om her i bogen.

Engle er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Det re to kvalitetsbøger, som de andre i serien. Det faglige indhold er oplysende, spændende og meget relevant. Bøgerne har mange knivskarpe farvefotos 0g flotte illustrationer, som er med til at understøtte det faglige indhold.”– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788775920037

Udgivelsesdato

10.08.2022

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter