Skift til erhvervskunde

Opgavebøger

Vores opgavebøger er både underholdende og lærerige og de sjove opgaver medvirker til udvikling af børns tidlige sprog- og regnefærdigheder, kreativitet og fantasi. Hæfterne kan købes enkeltvis eller i klassesæt.

Mere om Opgavebøger

Opgavebøger til børn

Vores opgavebøger er fyldt med masser af sjove aktiviteter til børn i førskolealderen eller indskolingen. Bøgerne er både underholdende og lærerige og de sjove opgaver medvirker til udvikling af børns tidlige sprog- og regnefærdigheder, kreativitet og fantasi.

Lad dine børn fordybe sig i en opgavebog

Når børn dykker ned i en opgavebog, træner de en masse forskellige vigtige kompetencer – helt uden at tænke over det! Opgaverne aktiverer børn og træner dem i at have kontrol over en blyant eller en tusch. Det er helt basale evner og motoriske færdigheder, som skal udvikles og bruges resten af livet. Samtidig inviterer opgavebøgerne til ro og fordybelse, der er med til at styrke børns fokus og tålmodighed.

Hvad er en opgavebog?

Vores opgavebøger indeholder en lang række forskellige opgaver, der hver især er med til at udvikle børns tidlige tegne- og skrivefærdigheder. Bøgerne består blandt andet af farvelægning og tegneopgaver, der træner finmotorik og koordinationsevnen. De små regne- og skriveopgaver medvirker ligeledes til, at børn i en tidlig alder får en sjov og kreativ introduktion til tal, bogstaver og ord.

Køb opgavebøger hos Straarup & Co

Hos Straarup & Co finder du mange forskellige opgavebøger til store og små. Hvad enten du køber vores malebøger eller Lær & Læs-hæfter, er kreativitet og fantasi i højsædet i de mange sjove opgaver. Opgavebøgerne kan købes enkeltvis eller i klassesæt á 25 stk.