Letlæsning til mellemtrinnet

Her finder du Straarup & Co’s mange letlæste serier til mellemtrinnet. God litteratur giver større læselyst – også i de mellemste klasser! Hos Straarup & Co sætter vi alle sejl ind for at fastholde elever på mellemtrinnet i de gode læsevaner.

Bøgerne er spækket med sjove historier, fede illustrationer og relevante emner. Dyk ned i populære serier som Første dag i sjette, Basim og Bert, Letlæste klassikere eller Rolex Jensen. Sortimentet er allerede stort men bliver løbende udbygget, så der er bøger til alle uanset interesser og læseniveau.

God læselyst!

Mere om Letlæsning til mellemtrinnet

#danmarkshistorier skuer tilbage i tiden og handler om skelsættende begivenheder og emner fra dansk historie. De er derfor velegnede til faglig læsning og historieundervisning på mellemtrinnet. I seriens første bøger kan man læse om runer, Grundloven, The Beatles og oliekrisen – og der er flere bøger på vej!

I den letlæste fiktionsserie Første dag i sjette af Marie Duedahl lærer vi samtlige 21 elever i 6.B at kende. Hver bog følger én elev på første skoledag i sjette klasse efter sommerferien – med alt hvad det indebærer af små og større konflikter. Læseren får herved et indblik i 21 forskellige liv og deres forskelligartede oplevelser af samme dag.

Letlæste klassikere er en serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Historierne er genfortalt i et letlæseligt sprog og historierne har fået nye liv med stemningsfulde illustrationer. I foråret 2021 udkommer yderligere fem bøger i serien, og de kan med fordel bruges, når man arbejder med klassisk litteratur i danskundervisningen.

Centauri er spændende og letlæst science fiction-thrillerserie til mellemtrinnet. Serien består af seks bind og den henvender sig til læsere i alderen 10-14 år. Her er hver dag en kamp for overlevelse mod naturen og regeringen, men også en kamp for sandheden. Bøgerne i serien findes både på dansk og engelsk.