Skift til erhvervskunde

Børnebøger

Her finder du Straarup & Co’s store udvalg af litteratur til børn i alderen 0-12 år. Sortimentet består af smukke skønlitterære billedbøger og flotte og fascinerende faktabøger. Bøgerne kan både bruges til højtlæsning for mindre børn eller til selvlæsning for elever i grundskolen.

Vil du vide mere om vores børnebøger? Læs her

Mere om Børnebøger

Hos Straarup & Co finder du en bred vifte af børnebøger til læseglade børn fra 0-12 år! Vi startede oprindeligt som et forlag med børnebøger, og selvom vi sidenhen har udvidet vores sortiment til også at omfatte bøger for voksne, så er bøger for børn vores ekspertise.

Vi udgiver både danske børnebøger, og udenlandske børnebøger på dansk – selvfølgelig altid af høj kvalitet og med blik for at skabe store og gode læseoplevelser for børn.

I webshoppen kan du søge efter børnebøger i forskellige genrer og sværhedsgrader. Gå på opdagelse i vores udvalg af faktabøger, fiktionsbøger, billedbøger, opgavebøger og mange andre spændende bøger for børn.

 

Børnebøger der støtter børnenes udvikling

Hos Straarup & Co vil vi udgive de bedste børnebøger i den allerhøjeste kvalitet. Det gælder både fortællingen, som skal være relevant og medrivende for børn, men også for børnebøgernes illustrationer, der skal være flotte og vække børns interesse.

De bedste børnebøger er bøger, som giver en god læseoplevelse. Børnebøger skal stimulere fantasien og give børn lyst til at læse mere og flere børnebøger. Uanset hvilken alder barnet har, så er gode bøger til børn med til at udvikle sprog, forestillingsevne og koncentrationsevnen og endda evnen til at føle empati.

Gode bøger til børn er også bøger, som det enkelte barn finder interessant. Hos Straarup & Co finder du masser af populære børnebøger, som med spændende fortællinger og flotte illustrationer fanger og fastholder børns interesse.

 

Bøger til alle aldre

Vi udgiver et væld af børnebøger til mange forskellige aldre. Du finder både bøger for børn på 10 år som kan læse selv, eller bøger til børn på 8 år, som har brug for spændende letlæsningsbøger.

Til de yngste børn, som endnu ikke selv kan læse, har vi et udvalg af billedbøger i høj kvalitet. Hvis du leder efter bøger til børn på 6 år, børnebøger til 5 år gamle børn eller andre børn i førskolealderen, så er vores højtlæsningsbøger, billedbøger eller billedrige faktabøger et hit.

Børnebøger til 6 år gamle børn, kan også være vores letlæsningsbøger med lave lix- og let-tal til børn fra 0. klasse.

 

Bøger til drenge og piger

Uanset om du leder efter bøger til drenge eller bøger til piger, så har Straarup & Co et godt udvalg. Børn på samme alder har forskellige interesser, og derfor spænder genrer, temaer og handlinger i vores børnebøger vidt. De største børn vil måske synes om vores fortryllende fantasy-børnebøger, mens de mindre måske foretrækker at læse om søde dyr eller læse sjove børnebøger.

Sjove bøger for børn er ofte et godt valg, hvis du leder efter bøger til piger eller drenge, som mangler lysten til at læse. Humor kan fange de fleste, og der er næsten ikke noget bedre end at høre et barn klukle bag en opslået bog.

Strarrup & Co udgiver løbende nye børnebøger, så du kan altid finde masser af aktuelle børnebøger hos os. Gå på opdagelse i, og find spændende, flotte, fantasifulde og sjove børneboger til børn, som mangler en god læseoplevelse.