Skift til erhvervskunde

-20%
Af Per Straarup Søndergaard

Grise

Øf. Grynt. Smask.
Grise elsker at rode i jorden.
De fleste grise bliver til bacon,
pølser og andre slags mad.
Men en gris er også et klogt dyr,
der kan lære tricks.

Grise bor hos landmanden. De lever enten i en stald eller på en mark. De fleste grise er lyserøde, men de kan også være sorte eller brune. Grise er meget kloge dyr. De kan lære tricks ligesom hunde. Grisen kan lære at sidde, dreje rundt og mange andre ting. Nogle folk har grise som kæledyr.

Grise er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i indskolingen i 0.-2. klasse. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig især til børn, der netop har lært at læse. Bøgerne i serien er velegnede til frilæsning eller som en del af undervisningen i indskolingen. Der følger elevopgaver med som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
Det er en sød bog om grise med mange nuttede billeder. En bog, som vil være et hit blandt dyreglade børn. (…)Bogen anbefales til supplering af samlingen af lette fagbøger på både skole- og børnebiblioteker. Det er ikke så tit, der udgives lette bøger om grise, så det er rart med en ny og opdateret en af slagsen i et nutidigt layout.”,– DBC Lektør

kr. 100,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770186438

Udgivelsesdato

01.03.2020

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter