Af Henrik Enemark

Store floder

Mange floder starter et sted højt oppe,
og så søger vandet nedad.

Ned over bjerge og ud i dale

for til sidst at finde tilbage til havet.

Vand i havet indeholder meget salt.

Derfor kaldes det saltvand.

Vand i floder indeholder ikke nær så meget salt

og kaldes ferskvand.

Ferskvand er det, vi kan drikke.

Der findes floder i det meste af verden. Nogle af dem er så store, at selv store skibe kan sejle på dem. Det gør dem vigtige for transport af varer. Læs mere om nogle af verdens store og mest kendte floder her i bogen.

Store floder er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Interessante og velskrevne fagbøger, som appellerer til videbegærlige børns selvstændige læsning og til brug i forbindelse med opgaveskrivning og emnearbejde. Billedmaterialet er flot, og der er taget højde for, at teksten fremstår tydelig og læselig – også når den er sat hen over fotos.”– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788775924684

Udgivelsesdato

07.03.2023

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter