Af Kirsten Ahlburg

Dan og et søm

Dan får et søm i sin fod.
Far ser på Dan:
“Det søm må ud.”

Far har travlt med sav, søm, bor og fil. Nu skal Dan skal på WC, og far går ud. Der er vådt på gulvet, så Dan hopper væk. Av! Der var et søm. Dan kalder på far, og han hiver det ud af Dans fod. Det gør ondt i foden. De må en tur til lægen, så han kan kigge på Dans fod. Hvornår mon Dan kan gå på foden igen?

Dan og et søm (Rap 3) er en del af den populære letlæsningsserie Rap, der består af fiktionsbøger til den første læsning. Serien er opdelt i tre niveauer:

  • Rap 2 – hvert ord indeholder max. to bogstaver.
  • Rap 3 – hvert ord indeholder max. tre bogstaver.
  • Rap 4 – hvert ord indeholder max. fire bogstaver.

De fleste ord i bøgerne er lydrette eller lydnære. Hver bog er en sammenhængende historie med illustrationer på hvert opslag. Illustrationerne fortæller det, der ikke kan siges med korte ord og understøtter således læsningen.

Dan og et søm er skrevet af Kirsten Ahlburg

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“En læsepædagogisk veltilrettelagt bog til den absolut unge læser. Bogen er skrevet med max. tre bogstaver pr. ord og sætningerne er korte og formuleret med fortrinsvis lydrette og lydnære ord. Bogudstyret er meget gedigent og typografien er velvalgt. Bogen er gennemillustreret med udtryksfulde, flotte farvelagte tegninger. Historien er nem at identificere sig med og er meget dagligdags.”– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788770182003

Udgivelsesdato

06.03.2019

Sidetal

24

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter