Af Kirsten Ahlburg

Teos hår er hot

Teo er så sød.
Han har fint, lyst hår.

Mor vil tage et foto af Teo.

Far vil lave en film om ham.

Men Teo er træt af det.

Så får han en ide.

Mor kan lide Teos hår. Far kan lide Teos hår. Åh. Ih. Teo er så sød. Nu vil Teos mor tage et foto. Det vil hun hver dag. ”Smil, Teo.” Og se nu far. Han vil lave en film. ”Du ser sur ud, Teo. Smil!” Men Teo er sur. Får han et smil? NEJ! Teo er træt af det. Så får han en idé…

Teos hår er hot (Rap 4) er en del af den populære letlæsningsserie Rap, der består af fiktionsbøger til den første læsning. Serien er opdelt i tre niveauer:

  • Rap 2 – hvert ord indeholder max. to bogstaver.
  • Rap 3 – hvert ord indeholder max. tre bogstaver.
  • Rap 4 – hvert ord indeholder max. fire bogstaver.

De fleste ord i bøgerne er lydrette eller lydnære. Hver bog er en sammenhængende historie med illustrationer på hvert opslag. Illustrationerne fortæller det, der ikke kan siges med korte ord og understøtter således læsningen.

Teos hår er hot er skrevet af Kirsten Ahlburg, og illustreret af Pernille Mühlbach. Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“Sjove bøger med fængende omslag og mange læseunderstøttende og skønne illustrationer af genkendelige situationer, hvor børn løser de voksnes problemer, eller tager affære, når de har fået nok af forældrenes påfund.”– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

Illustrator

Pernille Mühlbach

ISBN

9788775922512

Udgivelsesdato

10.03.2023

Sidetal

24

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter