Skift til erhvervskunde

-20%
Af Anna Sewell

Black Beauty

Man skulle lystre og bevare roen,
Også selvom man er omgivet af larm og uro.
Man måtte heller ikke snakke med andre heste eller sparke og bide hinanden.
Selv når man er træt og sulten,
skal man opføre sig ordentligt…

Hesten Black Beauty vokser op i 1800-tallets England. Han oplever både, hvordan det er at være et elsket og velplejet føl ude på landet, hvordan det er at arbejde for en fornem lord, og hvordan det er at trække droscher i Londons gader. Black Beauty bliver solgt flere gange og lærer mange slags mennesker at kende – både gode og onde…

Black Beauty er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

kr. 144,00 inkl. moms

Forfatter

Anna Sewell

Illustrator

Christian Guldager

ISBN

9788775920310

Udgivelsesdato

06.06.2022

Sidetal

103

Lix

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter