Skift til erhvervskunde

-20%
Af Sandra Schwartz

Ulf og den fæle lugt af lig

Vik giver mig en albue i siden.
”Stop. Med. At. Savle.”
Veras hånd er fin og blød og… iskold.
Så fanger jeg en fæl lugt.
Som om nogen har slæbt en død kat herind og tisset på den.
Den kommer fra Vera.

Selv ikke hans bedste ven Vik. En dag starter smukke Vera i klassen. Alle er vilde med hende. Bare ikke Ulf. Han synes, hun lugter fælt. Af lig og lusk. Men værre er det, at hun vil stjæle Vik. Nu er det op til varulven Ulf at redde sin bedste ven.

Monstervenner er en letlæst serie af Sandra Schwartz. De sjove og spændende historier handler om monstervennerne Ulf, Vik og Vera, og de (u)hyggelige illustrationer er lavet af Kim Dalsgaard. Bøgerne egner sig til læsere i 7-10 års alderen.

Ulf og den fæle lugt af lig er første bog i den skræmmende sjove serie om monstervennerne. Bogen kan også læses separat. Der følger opgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Tre nye bøger om tre meget forskellige “monster-venner”. Vi hører om deres mange ballade-numre, og hver bog har en ny fortæller. I løbet af handlingen får man langsom at vide, hvilke hemmeligheder, hver af de tre venner gemmer på. (…) I Ulfs historie hører vi om det dramatiske møde med den nye pige Vera. (…) Tre sjove, skøre og underholdende monster-historier med forrygende billeder, som understreger stemningen af fjolleri og uhygge.”– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Sandra Schwartz

Illustrator

Kim Dalsgaard

ISBN

9788770187398

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

48

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter