Af Lisa Aisato

Livet – illustreret

Ingen illustrerer menneskers frygt, håb og drømme som Lisa Aisato.

I bogen ”Livet – illustreret har” hun samlet sine bedste illustrationer – både klassikere og helt nye – og skrevet en livsbekræftende tekst om det liv, som vi alle forsøger at mestre. Kærlighed, sorg, tvivl og stor glæde bliver skildret i Aisatos særegne stil, som rører os i vores inderste.

Bogen er inddelt i seks kapitler med illustrationer og tekster fra livets stadier: Barndommen – den åbne og nysgerrige tid, hvor sommeren var grønnere og vinteren hvidere. Ungdomstiden – med sine følelsesstorme, livsafgørende øjeblikke og berusende venskaber. Voksenlivet med nyt ansvar og valg, der skal tages. Familielivet med kaos, tidspres og en stærk kærlighed. Det midaldrende liv med ro, stabilitet og nye muligheder. Og til slut alderdommen med livserfaring, sorg og stor frihed.

Lisa Aisato er en af Norges mest anerkendte illustratorer. Hun har selv skrevet og illustreret seks børnebøger, blandt andet En fisk til Luna (dansk udgave 2015) og Ib er et æg (dansk udgave 2014)Livet – illustreret var i 2019 den næstmest solgte bog i Norge, og i efteråret lå den flere uger nummer 1 på bestsellerlisten. Det samlede oplagstal er p.t. oppe på 120.000, og bogen er solgt til oversættelse i 10 forskellige lande. Bogen vandt desuden Bokhandlerprisen 2019.

kr. 350,00 inkl. moms

Ingen illustrerer menneskers frygt, håb og drømme som Lisa Aisato. Hun er en af Norges mest anerkendte illustratorer og formår på smukkeste vis at røre ved vores inderste følelser.
5/5

“Den perfekte lykønskningsgave”

jyllandsposten

Jyllands-Posten

5/5

“En sammenhængende, smuk billedfortælling, som hylder livets forskellige faser.”

kristeligt-dagblad

Kristeligt Dagblad

“Imponerende og magisk bog”

litsiden

Litteratursiden.dk

Forfatter

Lisa Aisato

Oversætter

Per Straarup Søndergaard

Illustrator

Lisa Aisato

ISBN

9788770186216

Udgivelsesdato

25.03.2020

Sidetal

190

Sprog

Dansk

Format

240 x 270 mm

Indbinding

Hardback m/ smudsomslag

Relaterede produkter