FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Livet – illustreret

DKK 300,00 inkl. moms

Ingen illustrerer menneskers frygt, håb og drømme som Lisa Aisato.

I bogen ”Livet – illustreret har” hun samlet sine bedste illustrationer – både klassikere og helt nye – og skrevet en livsbekræftende tekst om det liv, som vi alle forsøger at mestre. Kærlighed, sorg, tvivl og stor glæde bliver skildret i Aisatos særegne stil, som rører os i vores inderste.

Bogen er inddelt i seks kapitler med illustrationer og tekster fra livets stadier: Barndommen – den åbne og nysgerrige tid, hvor sommeren var grønnere og vinteren hvidere. Ungdomstiden – med sine følelsesstorme, livsafgørende øjeblikke og berusende venskaber. Voksenlivet med nyt ansvar og valg, der skal tages. Familielivet med kaos, tidspres og en stærk kærlighed. Det midaldrende liv med ro, stabilitet og nye muligheder. Og til slut alderdommen med livserfaring, sorg og stor frihed.

Lisa Aisato er en af Norges mest anerkendte illustratorer. Hun har selv skrevet og illustreret seks børnebøger, blandt andet En fisk til Luna (dansk udgave 2015) og Ib er et æg (dansk udgave 2014)Livet – illustreret var i 2019 den næstmest solgte bog i Norge, og i efteråret lå den flere uger nummer 1 på bestsellerlisten. Det samlede oplagstal er p.t. oppe på 120.000, og bogen er solgt til oversættelse i 10 forskellige lande. Bogen vandt desuden Bokhandlerprisen 2019.

"Dette er en helt utroligt smuk og sanselig udgivelse. En alle-aldres-fortælling, hvor de fantastiske illustrationer på fineste vis, underbygges af de korte tekster. Det er en beretning om os mennesker og vores livsforløb, som på samme tid er farverig og sprudlende, rørende og melankolsk."

DBC Lektør

Yderligere information

ISBN

978-87-7018-621-6

Forfatter

Lisa Aisato

Illustrator

Lisa Aisato

Sidetal

190

Format

240 x 270 mm

Indbinding

Hardback m/ smudsomslag

Originaltitel

Livet illustrert

Oversætter

Per Straarup Søndergaard

Udgivelsesdato

25.03.2020

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.