Lisa Aisato Photo Astrid Waller Kvadrat 474x410 1 E1643271309282

Lisa Aisato

Ingen illustrerer menneskers frygt, håb og drømme som Lisa Aisato. Hun er en af Norges mest anerkendte illustratorer og formår på smukkeste vis at røre ved vores inderste følelser.

Seneste udgivelse

Hun er mor til Pippi, Emil, Madicken, Karlsson på taget, brødrene Løvehjerte og mange, mange flere – men hvem var Astrid Lindgren?
Vidste du, at hun elskede at spille fodbold, og at hun drømte om at køre slalom? Eller at hun elskede at klæde sig ud som heks og skræmme små børn? Vidste du, at hun måske var Sveriges dårligste chauffør, og at hun fortsatte med at klatre i træer, selv om hun var gammel?
I denne bog lærer du en af verdens allerstørste forfattere at kende. Astrid Lindgren er skrevet af Agnes-Margrethe Bjorvand og illustreret med magiske illustrationer af Lisa Aisato.
“Jeg altid tegnet siden jeg var helt lille, og derfor husker jeg ikke, hvilken illustration der var min første. Vi fik ofte læst bøger højt, da vi var små. Min mor arbejdede på et forlag og i en boghandel, og elskede at læse for os – og gjorde det med stor indlevelse. Mens min mor læste for os, tegnede jeg. Og da hun altid læste så meget for os, havde jeg tegnet i mange flere timer end nogle af de andre børn i min klasse, da jeg startede i skole. Jeg var den dygtigste i min klasse til at tegne, og når man er god til noget, så vil man tit gøre det endnu mere. Jeg tegnede over alt, på bordet, i matematikbøgerne og på skoletasken. Da jeg var 13 år, skrev jeg i en stil om, at jeg ville illustrere bøger, når jeg blev voksen. Jeg tror, at dét, at vi læste så mange bøger i min barndom, har skabt grundlaget for, at jeg i dag er forfatter og illustrator. Jeg ville nok have været noget andet, hvis jeg ikke havde sådan et solidt litterært fundament fra barndommen.”

Alle bøger af Lisa Aisato

kr. 300,00 (inkl. moms)
kr. 300,00 (inkl. moms)
kr. 300,00 (inkl. moms)
kr. 300,00 (inkl. moms)
kr. 300,00 (inkl. moms)
kr. 300,00 (inkl. moms)
kr. 350,00 (inkl. moms)