Skift til erhvervskunde

-20%
Af Jules Verne

Rejsen til Jordens indre

De fleste forskere er overbeviste om, at en rejse til Jordens indre er umulig. Men professor Lidenbrock beslutter sig for at bevise, at de tager fejl. Det bliver begyndelsen på et fantastisk eventyr – fuld af overraskende opdagelser og frygtindgydende farer …

Rejsen til Jordens indre er en fantasifuld fortælling om, hvad der gemmer sig inde i vores jordklodes kerne. I dag ved vi meget mere om Jordens indre, end man gjorde i 1860’erne, da bogen først blev udgivet. Men næsten al vores viden kommer fra videnskabelige udregninger og ikke fra udforskning. I Vernes fortælling er jordkloden hul, og det er ikke realistisk, men flere af hans beretninger om den forhistoriske verden er ret præcise.

Rejsen til Jordens indre er en del af Letlæste klassikere som er en serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Historien er genfortalt af Tony Evans og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Letlæste klassikere har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

kr. 144,00 inkl. moms

Originaltitel

The Journey to the Centre of the Earth

Forfatter

Jules Verne, Tony Evans

Illustrator

Christian Guldager

Oversætter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

ISBN

9788775923458

Udgivelsesdato

16.05.2024

Sidetal

62

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter