Skift til erhvervskunde

-20%
Af Marie Duedahl

Finn får smæk

Finn ser en mus.
Far får fat i en fælde.
SMÆK! SMASK!

Der er mus i Finns hus, og far finder en musefælde frem. Far overtaler Finn til at stikke sin finger ind i musefælden: “Siger du av, er du en mus. Er du tavs, er du en mand.” Fælden klapper om Finns finger. Av! Det gør ondt, men Finn siger ikke en lyd. Mor kommer og hun ser Finns røde finger. Mor får far til at sætte sin egen finger i musefælden. Smæk! Mon far er en mus eller en mand?

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Finn får smæk er en Lyn 2-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Finn får smæk er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“En sjov, veldrejet og letlæst historie, hvor tekst og illustrationer giver læseren en god læseoplevelse. Den drejer sig om far, der ikke tænker sig om, og efterfølgende må smage sin egen medicin. Teksten er sat i afsnit på illustrationerne. De udvider fortællingen og gør bogen sjov, idet husets mus og kat nysgerrigt følger med fra Finns synsvinkel.”– DBC Lektør

kr. 112,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Thomas Balle

ISBN

9788770182430

Udgivelsesdato

25.01.2019

Sidetal

16

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter