Skift til erhvervskunde

-20%
Af Marie Duedahl

Pjæk Bent

Bent får en idé.
Han er Pjæk Bent i dag!

Bent får i 0.a. Han skal i skole nu. Men så får han en idé. He he. Bent vil pjække! Han er Pjæk Bent i dag! Bent kigger ind på 0.a. De ser film. Den ser god ud. Og nu synger de. Bent kan slet ikke lade være med at synge med. Nu er det pludselig ikke så spændende at pjække mere.

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Pjæk Bent er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Pjæk Bent er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“Det er en virkelig fin og meget let, lille historie om at pjække. Pjækkeri er på den ene side ganske tiltrækkende, for det lugter af frihed og selvbestemmelse. Men på den anden side er det lidt dumt, at holde fri fra sine venner og fra alt det, som man godt kan lide. En fin lille historie, som nok kan vække til lidt eftertanke. Illustrationerne er lette, humoristiske og meget charmerende.”– DBC Lektør

kr. 112,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Stephanie Donsø

ISBN

9788770185714

Udgivelsesdato

20.12.2019

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter