Skift til erhvervskunde

Af Camilla Wandahl

Kan vi bo her?

Åh nej! Nu er de her!
Ty, Li, No og Cal må væk.
Dør de nu?

Ty kan se en UFO. De må væk nu! Væk fra den UFO. De må få et nyt hus. ’’Kan vi bo her?’’ No ser på Li. Nej, der er en UFO. De må væk, før den ser dem. Mon de får et nyt hus?

Kan vi bo her er en del af BUE-serien. BUE er en serie, der består af lette bøger til børn, der elsker historier om dyr, magi og eventyr. Uanset om bogen er actionfyldt eller sød, inviterer den de nye læsere på besøg i en ny verden. Kan vi bo her er en BUE 3-bog, der kun indeholder ord med max. tre bogstaver. Der følger opgaver med til alle bøger i serien.

BUE-serien er skrevet af Camilla Wandahl, som har skrevet mere end 40 bøger til børn og unge. Camilla Wandahl er uddannet folkeskolelærer, men har skrevet bøger fuldtid siden 2011. Hun er dermed en erfaren og populær forfatter, der skriver nærværende og i øjenhøjde med læserne. Der følger elevopgaver med til bogen.

Lektørudtalelse:
“De små begynderlæsere vil igen blive optaget af at læse om børnene Li, Ty og No. De vil fascineres af en meget anderledes verden helt uden voksne. Illustrationerne er farverige og understøtter læsningen, samtidig med at de bidrager med mere handling”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Camilla Wandahl

Illustrator

Bjørk Matias Friis

ISBN

9788775499564

Udgivelsesdato

08.08.2022

Sidetal

24

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter