Af Lotte Arberg

Vand

Vand kan være salt eller fersk.
Og det findes i hele tre former:
flydende, fast og gas.

Læs meget mere om vand i denne bog,
og få gode ideer til forsøg med vand.

Alt liv har brug for vand. Planeter, dyr og mennesker. Du kan kun klare dig i få dage uden vand. Ellers virker din krop og hjerne ikke. Kun 3 % af alt vand på Jorden er ferskvand, der kan drikkes. Resten er salt og findes i havet. Én af FN’s Verdensmål er, at der skal være rent vand til alle. Men hvorden sørger vi for, at alle kan få vand at drikke i fremtiden?

Vand er en del af Midi-serien, der består af letlæste fagbøger til børn i 1.-3. klasse. Alle titlerne i serien er bygget op som klassiske fagbøger. Bøgerne handler om de nære ting, der optager børnene i deres dagligdag, og de er derfor meget velegnede til faglig læsning i indskolingen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
“Det kan være svært at forklare, hvad vand er, og hvilken betydning det har. Det er her lykkedes, at forklare om de svære og nogle gange lidt abstrakte begreber, i forbindelse med vand, i et sprog, som de yngre læsere kan forstå. De valgte fotos og andre illustrationer giver god støtte til forklaringen og forståelsen af vandets væsen. En god bog til videbegærlige børn.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Lotte Arberg

ISBN

9788775920075

Udgivelsesdato

11.08.2022

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter