Skift til erhvervskunde

-20%
Af Lisette Agerbo Holm

Lus

Den er lille bitte og bor i dit hår.
Den ligner en sort prik med ben.
Den spiser blod og lægger æg.
Det er en lus!

En lus er svær at se med det blotte øje. Man kan bedst få øje på lusen, når den har spist blod, så er den mørk. Lus bor på et hoved, fordi det er varmt og rart. Her kan den også suge blod. Lusen dør efter 2 dage, hvis den falder ud af dit hår. Lus kan kravle fra hoved til hoved. Lus er ikke farlige, men det klør tit, når de bider.

Lus er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i indskolingen i 0.-2. klasse. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig især til børn, der netop har lært at læse. Bøgerne i serien er velegnede til frilæsning eller som en del af undervisningen i indskolingen. Der følger elevopgaver med som supplement til læsningen. 

Lektørudtalelse:
Det er to gode fagbøger, som får formidlet megen relevant faglig viden om de to dyr i et letlæst sprog. Billederne appellerer til dyreglade børn, og de forklarende illustrationer understøtter teksten godt. (…)Letlæste fagbøger er generelt meget efterspurgte og udlånes flittigt, og vi har her at gøre med to emner, som der findes meget lidt letlæst litteratur om.”,– DBC Lektør

kr. 100,00 inkl. moms

Forfatter

Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788770180283

Udgivelsesdato

04.04.2018

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter