Af Kirsten Ahlburg

Nis holder jul

Nis bor sammen med Mille.
De bor på loftet hos Tea.
Nis er en sjov og glad nisse.
Men han kan også blive hidsig…
Nis elsker jul. Og Mille!

Tea og mor sidder i stuen. “Hør mor. Der er lyde på loftet. Det er Nis!” siger Tea. Men mor tror bare, at det er rotter. Og rotterne skal væk. Mor løfter katten op på loftet. Hun vil have den til at fange rotterne. Katten går lidt rundt. Mon den finder nogle rotter?

Nis holder jul er en sød og underholdende kalenderbog i 24 afsnit om nissen Nis og hans kone Mille, der bor på loftet hos Tea. Hvert kapitel indeholder en selvstændig historie. Teksten er letlæselig og er særdeles velegnet til selvlæsning for børn i indskolingen. Derudover kan den også bruges til højtlæsning for mindre børn i julemåneden. 

Nis holder jul er skrevet af Kirsten Ahlburg og de stemningsfulde og julede illustrationer er tegnet af Susanna Hartmann.

Lektørudtalelse:
“Det er en fin kalenderudgave af bøgerne om Nis, der vil give begynderlæsere en følelse af at læse en rigtig bog på grund af dens mange sider. Historierne og illustrationerne om Nis’ mange julestrabadser er hyggelige og oser af gammeldags jul med sne, risengrød og nisser på loftet. (…) Julekalenderbøger er efterspurgte og denne vil give de, der lige har knækket læsekoden, yderligere blod på tanden. Anbefales til bredt indkøb.”n”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

Illustrator

Susanna Hartmann

ISBN

9788770184359

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

288

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter