Af Frida Bejder Klausen

Flygtninge

En lille gummibåd sejler på havet.
Den er fyldt med mennesker.
Der er mange flere ombord,
end der burde være.

En flygtning er en person, der er i fare og flygter fra et andet land. De fleste flygtninge rejser ikke så langt, men nogle har kurs mod Europa, hvor de håber at få hjælp. Mange tager flugten i små både over havet, selvom det er meget farligt. Hvorfor flygter mennesker? Det kan du læse mere om i denne bog.

Flygtninge er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Det er to gode bøger, som giver god viden om nogle meget komplicerede emner, som vi alle er berørt af. Bøgerne kommer flot rundt om deres emner og er et godt udgangspunkt for børn, som vil forstå krigen i Ukraine og flygtningeproblematikkerne.”– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

ISBN

9788775924509

Udgivelsesdato

03.05.2023

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter