Af Jeanette Sigtenborg

The Ugly Five

‘The Ugly Five’ er et engelsk udtryk.
Det betyder ‘De fem grimme’
og er en top-5 over de grimmeste dyr i afrika. 

Du kender måske The Big Five: løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen. De er alle smukke og prægtige dyr, som mange drømmer om at se på safari i Afrika. Men blandt dem lever også den mindre smukke hyæne sammen med gnuen, vortesvinet, gribben og Marabou-storken, som går under kaldenavnet ‘De fem grimme’. Læs meget mere om savannens grimmeste dyr i denne bog.

The Ugly Five er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Underholdende og letlæst fagbog, som appelerer bredt til både dyreinteresserede og andre læsere på mellemtrinnet. Bogen kan bl.a. give anledning til overvejelser over, hvorfor netop disse dyr anes for at være grimme. På skoler kan bogen desuden indgå i forløb om faglig læsning.”– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Jeanette Sigtenborg

ISBN

9788775925742

Udgivelsesdato

03.05.2023

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter