Af Marie Duedahl

Ask ser et lyn på Fyn

Ask ser et lyn.
Pas på!
Ask må i læ.
Nu!

Ask er på tur på fine Fyn. Men pludselig begynder det at regne, lyne og tordne. Ask må i læ, nu! Han går han ind i et træhus. Men Ask er ikke den eneste, der vil i læ for regnen. En stakkels ko vil også med ind. Glem det ko, Ask vil have det lille hus for sig selv. Han lægger sig i høet og er godt tilfreds. Men, er Ask nu også helt alene i huset?

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Ask ser et lyn på Fyn er en Lyn 1-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Ask ser et lyn på Fyn er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“Tre indbydende titler. Illustrationerne er sjove og understøtter fortællingerne. Fortællingerne har humor og er endda lidt frække, som da Emil har drukket cola og har nok tis til at slukke et bål. Eller når Ask siger “Fis af” til koen, der vil med i læ. Børnelæseren vil more sig. Der findes elevaktiviteter på forlagets hjemmeside.”– DBC Lektør

kr. 112,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Kenneth Hegelund

ISBN

9788770182973

Udgivelsesdato

11.06.2019

Sidetal

12

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmateriale

Download elevopgaver

Relaterede produkter