Skift til erhvervskunde

-20%
Af Marie Duedahl

Dig og mig for altid

Suk. Anker er vild med mig. Jeg får den ene besked efter den anden. Anker og Lily for altid. Det er da meget nuttet. Men det skal jo ikke være ham og mig. Mange fyre henne på skolen er vilde med mig. Men de nøjes med at kigge på mig. Anker gør slet ikke noget for at skjule det. Han render efter mig. Som en zombie efter kød. Jeg burde taste Blokér.

Anker er vild med Lily. Lily er træt af ham. En dag får hun en idé. Nu kan hun slippe af med Anker!

Dig og mig for altid er en del af Hip-serien, som er skrevet af Marie Duedahl. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Dig og mig for altid er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Dig og mig for altid er en meget vedkommende bog om selvmord og skyldfølelser. Anbefales til børnebiblioteker og PLC.”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788775924257

Udgivelsesdato

13.03.2023

Sidetal

80

Lix

Sprog

Dansk

Format

B (125 x 200 mm)

Indbinding

Hardback

Undervisningsmateriale

Download elevopgaver

Relaterede produkter