Skift til erhvervskunde

Af Per Straarup Søndergaard

Harald Blåtand

Harald Blåtand var konge i Danmark for cirka 1.000 år siden.
Harald Blåtand var en mægtig mand.
Han havde magten i Danmark og i en del af Norden.
Du kan læse mere om Harald Blåtand i denne bog.

Ved kirken i Jelling står to store sten. Den ene er rejst af Harald Blåtand, og den anden er rejst af Harald Blåtands far, Gorm den Gamle. I stenene er der indgraveret runer. På Harald Blåtands sten står der, at Harald fik magten over Danmark og Norge. Der står også, at han gjorde danskerne kristne. Men er det rigtigt? Få svaret i bogen.

Harald Blåtand er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Harald Blåtand kan også indgå i forløb om faglig læsning og/eller i historieundervisningen som led i arbejdet med kanonpunktet Jellingestenen.

Harald Blåtand er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
“Rasmus Jensens tegninger sammen med relevante fotos af fx Dannevirke og Trelleborg understøtter fint brødteksten, som også er suppleret med velvalgte faktabokse til forklaring af fx begreber som jernbyrd. Teksten er let at læse.”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788770180818

Udgivelsesdato

29.06.2018

Sidetal

32 sider

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter