Skift til erhvervskunde

-20%
Af Marie Duedahl

Turbo Bent

Bent skal op.
Men han er helt væk.
Far er sur.
“SÆT TURBO PÅ!”

Bent skal op og i skole. Men Bent er helt væk. Snork, pust, snork, pust. ”Kom så op, Bent! Sæt turbo på!” råber far. Så nu bliver Bent til Turbo Bent! Sjask. Pjask. Klask. Turbo Bent er på wc. Ups! En sø af tis. Nå, pyt. Det skal jo gå turbo! Vask. Sjask. Plask. Turbo Bent er i bad. Ups! En sø af vand. Nå, pyt. Det skal jo gå turbo!

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Turbo Bent er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Turbo Bent er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“To fine og sjove bøger om drengen Bent. De små læsere både pigerne og drengene vil sagtens kunne identificere sig med Bent. Alle kender til at skulle skynde sig om morgenen, og alle børn har til tider irriterende mødre, der vil bestemme. Stephanie Donsøs fine tegninger giver god læsestøtte og supplerer også med masser af stemning.”– DBC Lektør

kr. 112,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Stephanie Donsø

ISBN

9788770186933

Udgivelsesdato

14.04.2020

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter