Af Per Straarup Søndergaard

Ulve

Der er ulve i Danmark.
Ulve hyler og går på jagt.
De spiser hjorte, harer og andre dyr.
Læs meget mere om ulve i denne bog.

Ulven har ikke været i Danmark i 200 år. Nu er den kommet tilbage. Der er cirka 10-15 ulve i Danmark. De bor alle i Jylland. Ulven er et rovdyr. De spiser harer, hjorte og fugle. Ulve dræber tit syge og svage dyr. De kan også spise husdyr som får og geder. Ulve lever sammen i flok. Der er far, mor og nogle unger. Når ungen er 1-2 år går den fra sin flok. Så kan den finde en at få unger med.

Ulve er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i indskolingen i 0.-2. klasse. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig især til børn, der netop har lært at læse. Bøgerne i serien er velegnede til frilæsning eller som en del af undervisningen i indskolingen. Der følger elevopgaver med som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
Det er to meget læsevenlige bøger, som får formidlet megen faglig viden på meget få sider. Billedsiden af begge bøger er virkelig flot med nogle både fascinerende og nuttede billeder, som samtidig også er meget informative og understøtter teksten godt.”,– DBC Lektør

kr. 125,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770182041

Udgivelsesdato

21.12.2018

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter