Af Marianne Randel Søndergaard

Dyr i byen

I en park sidder en hare.
Bag en skole lister en ræv.
Et egern sidder i en have.
Der bor mange dyr i byen.
Hvorfor vil de bo der?

Engang boede der fleste dyr på landet. Der var både store og små skove, de kunne gemme sig i. Der var også mange marker med græs. Det er der ikke længere. Dyrene mangler mad og steder, de kan gemme sig. Derfor er mange af dyrene flyttet til byen. Der er tit parker med buske og træer i byerne, som dyrene kan gemme sig i. Der er også meget mad i byen, som dyrene kan spise.

Dyr i byen er en del af Midi-serien, der består af letlæste fagbøger til børn i 1.-3. klasse. Alle titlerne i serien er bygget op som klassiske fagbøger. Bøgerne handler om de nære ting, der optager børnene i deres dagligdag, og de er derfor meget velegnede til faglig læsning i indskolingen. Der følger opgaver med til alle bøgerne som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
Det er en rigtig god bog, der helt sikkert giver informationer der er ukendte for mange – hvem kunne forestille sig, at en ræv bare vandrer rundt inde i byen, selvom der er mennesker overalt? Og at en hare kan løbe hurtigere end en ulv? Bogen er velskrevet, formuleret i læsevenlige sætninger og rigt illustreret med mange flotte fotos – bare det at bladre i bogen giver én lyst til at læse nærmere.”,– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Marianne Randel Søndergaard

ISBN

9788770180276

Udgivelsesdato

21.12.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter