Af Maurice Leblanc

Arsène Lupin i fængsel

“På slottet boede baron Nathan Cahorn med sine tre tjenere. Cahorn var meget rig. Han havde dyrebare samlinger af kunst, møbler og juveler (…) Hver aften, når solen gik ned, blev slottet låst af. Ved den mindste bevægelse gik alarmen.”

Arsène Lupin sidder i fængsel. Ikke desto mindre lykkes det ham at sende et brev til den rige baron Cahorn. Lupin truer med at stjæle Cahorns skatte. Men er det virkelig Lupin, der har skrevet brevet? Og er Ahorns skatte i fare, selvom Lupin sidder i fængsel?

De klassiske krimigåder om Arsène Lupin, gentlemantyven, er tidsløse. Lupin er en sjov og listig skurk, der ofte virker mindst lige så interesseret i at overraske og overliste, som han er i selve kuppet.

Arséne Lupin i fængsel er den anden bog i serien, som er skrevet af den franske forfatter Maurice Leblanc og illustreret af Christian Guldager.

Lektørudtalelse:
“Historierne om Lupin har en evig gyldighed, også selvom historierne er gammeldags. Disse bøger vil også kunne underholde børn i dag, især hvis de elsker puslespilskrimier, hvor man skal regne ud, hvordan det hele foregår.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

Arsène Lupin i fängelse

Forfatter

Maurice LeBlanc

Illustrator

Christian Guldager

Oversætter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

ISBN

9788775927487

Udgivelsesdato

27.10.2023

Sidetal

42

Lix

23

Sprog

Dansk

Format

217 x 153

Indbinding

Hardback

Ekstramateriale

Tilhørende ekstramateriale

Materialet kræver enkeltsidet print og en saks

Relaterede produkter