Skift til erhvervskunde

-20%
Af Lisette Agerbo Holm

Muldvarp

Du ser den ikke.
Den bor under jorden.
En muldvarp er lille og lang
med poter som skovle.

Muldvarpen bor under jorden. Den er næsten blind. Muldvarpen er god til at lugte med sin spidse snude. Den bruger sine store poter som skovle til at grave med. Muldvarpen spiser snegle, orme og andre små dyr. Muldvarpen får også sine unger under jorden. Den får 3-6 unger. Ungen vejer det samme som fire M&M’s.

Muldvarp er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i indskolingen i 0.-2. klasse. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig især til børn, der netop har lært at læse. Bøgerne i serien er velegnede til frilæsning eller som en del af undervisningen i indskolingen. Der følger elevopgaver med som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
Det er to gode fagbøger, som får formidlet megen relevant faglig viden om de to dyr i et letlæst sprog. Billederne appellerer til dyreglade børn, og de forklarende illustrationer understøtter teksten godt. (…)Letlæste fagbøger er generelt meget efterspurgte og udlånes flittigt, og vi har her at gøre med to emner, som der findes meget lidt letlæst litteratur om.”,– DBC Lektør

kr. 100,00 inkl. moms

Forfatter

Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788770180030

Udgivelsesdato

04.04.2018

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter