Af Emilie Tholstrup

Chelsea FC

Chelsea FC er en stor engelsk klub.
Klubben har vundet mange pokaler og har haft store stjerner på holdet.
Men det er ikke altid gået godt,
og klubben har haft nogle meget hårde år.
Læs mere om Chelsea FC i denne bog.

Chelsea FC er en stor engelsk klub. Klubben har vundet mange pokaler og har haft store stjerner på holdet. Men det er ikke altid gået godt, og klubben har haft nogle meget hårde år. I 2021 vinder Chelsea Champions League efter en tæt finale mod Manchester City. Chelsea er en gammel klub. Gennem tiden har der været både gode og dårlige oplevelser. I bogen kan du lære mere om de store stjerner og øjeblikke i klubben.

Chelsea FC er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger opgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Det er en god fagbog, som giver et spændende indblik i en stor fodboldklub, som gør det godt både indenfor herre- og damefodbold– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Emilie Tholstrup

ISBN

9788775498932

Udgivelsesdato

10.08.2022

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter