Af Maurice Leblanc

Arsène Lupin bliver fanget

Arsène Lupin er ombord. Han har lyst hår og er såret i armen. Han rejser på første klasse, alene og under navnet R… I det samme lød et højt tordenbrag, og strømmen gik – resten af telegrammet nåede ikke frem.”

Den snedige tyv Arsène Lupin er på et skib. Passagerne ved kun, at han er ombord, men ikke hvem han er. Nogle smykker forsvinder, og stemningen på skibet er anspændt. Bliver Lupin afsløret, før de når i land?

De klassiske krimigåder om Arsène Lupin, gentlemantyven, er tidsløse. Lupin er en sjov og listig skurk, der ofte virker mindst lige så interesseret i at overraske og overliste, som han er i selve kuppet.

Arséne Lupin bliver fanget er den første bog i serien, som er skrevet af den franske forfatter Maurice Leblanc og illustreret af Christian Guldager.

Lektørudtalelse:
“Historierne om Lupin har en evig gyldighed, også selvom historierne er gammeldags. Disse bøger vil også kunne underholde børn i dag, især hvis de elsker puslespilskrimier, hvor man skal regne ud, hvordan det hele foregår.”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Maurice LeBlanc

Illustrator

Christian Guldager

Oversætter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

ISBN

9788775927456

Sidetal

42

Indbinding

Hardback

Udgivelsesdato

27.10.2023

Ekstramateriale

Tilhørende ekstramateriale

Relaterede produkter