Af Charles Dickens

Et juleeventyr

“Vås,” vrængede Scrooge.
“De fjolser, der ønsker mig en glædelig jul,

skulle tvinges til at sidde på puder fyldt med kristtjørn

eller koges i deres egen julebudding!

Forsvind, og tag dit glædelig jul med dig!”

Den gamle gnier Ebenezer Scrooge hader jul. En vinternat hjemsøges han af tre ånder, der forsøger at gøre ham til et bedre menneske. Men kan nogen så egoistisk, så kold og så utroligt ensom ændre sig til det bedre?

Et juleeventyr er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bogen er genfortalt af Gill Tavner og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Letlæste klassikere har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Lektørudtalelse:
“Det er en meget fin genfortælling af det klassiske juleeventyr, som er et fantastisk eventyr, der indeholder alle de klassiske genretræk. Bogen har mange stemningsfulde sort/hvide tegninger, der smukt understøtter historien”– DBC Lektør

kr. 180,00 inkl. moms

Forfatter

Charles Dickens, Gill Tavner

Illustrator

Christian Guldager

ISBN

9788775922086

Udgivelsesdato

16.11.2022

Sidetal

56

Lix

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Oversætter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter