Skift til erhvervskunde

Af Marie Duedahl

Ask får en ven

Villy og Billy er efter Ask.
Altid.
Men så får Ask en ven.

Billy og Villy er altid efter Ask. Alle ser på. Ingen hjælper Ask. Ask er helt alene. Billy og Villy låser Ask inde i et blåt skab. ”Luk op!” Men drengene ler bare og går. Men hov. ”Hej, Ask” siger en stemme. Der er en i skabet sammen med Ask.

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Ask får en ven er en Lyn 2-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Ask får en ven er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“En både sjov og alvorlig letlæsningsbog om at blive drillet af de store. Mange, både drenge og piger, vil kunne identificere sig med Ask, der er helt alene. Desværre vil en del nok også kunne identificere sig med de andre børn, der ikke forsøger at hjælpe. Måske kan bogen få dem til at reagere, næste gang nogen driller. Illustrationerne understøtter læsning, samtidig med at de føjer stemning til teksten. En rigtig fin letlæsningsbog.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Gunhild Rød

ISBN

9788793646407

Udgivelsesdato

12.03.2018

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter