Skift til erhvervskunde

Straarup & Co

Af Jeanette Sigtenborg

Legendens ridder – Klassesæt

Vinder af Årets Danske Fantasydebutant 2021

”Tror du stadig på Legenden?” spurgte jeg.
”Jeg ved det ikke,” sukkede Nicholas.
”Det er svært at tro på en helt,
der ikke dukker op,
nu hvor vi har allermest brug for ham.”

Krigen hærger prinsesse Elenas hjemland. Hendes højeste ønske er at kæmpe ved fronten ligesom sin bror, men hun er tvunget til at blive i sikkerhed bag slottets mure. Alting ændrer sig dog, da den gamle fortælling om en mystisk, hætteklædt ridder måske viser sig ikke kun at være en legende. Pludselig befinder Elena sig midt i krigens kaos, men er hun parat til krigens grusomheder og de konsekvenser, der følger med hendes valg?

“I krig” er første bind i trilogien Legendens ridder, der blander elementer fra fantasy og eventyr i et middelalderligt univers. Det er en fortælling om venskab, hemmeligheder, en altødelæggende krig og om, hvordan man finder modet til at kæmpe videre. Trilogien er skrevet af Jeanette Sigtenborg Rasmussen.

Dette klassesæt indeholder 25 eksemplarer af bogen. Derudover kan du finde gratis undervisningsmateriale til bogen via nedenstående link. Materialet henvender sig særligt til børn i 5.-6. klasse.

Er du interesseret i et forfatterbesøg på din skole eller dit bibliotek? Skriv en mail til os, så formidler vi kontakten til forfatter Jeanette Sigtenborg Rasmussen.

Download undervisningsmateriale

kr. 3.000,00 inkl. moms

Serie

Legendens ridder

ISBN

978-87-7549-649-5

Forfatter

Jeanette Sigtenborg Rasmussen

Sidetal

200

Format

A5

Udgivelsesdato

18.02.2021

Relaterede produkter