Skift til erhvervskunde

Straarup & Co

Af Jeanette Sigtenborg

Legendens ridder – I krig (1)

Vinder af Årets Danske Fantasydebutant 2021

”Tror du stadig på Legenden?” spurgte jeg.
”Jeg ved det ikke,” sukkede Nicholas.
”Det er svært at tro på en helt,
der ikke dukker op,
nu hvor vi har allermest brug for ham.”

Krigen hærger prinsesse Elenas hjemland. Hendes højeste ønske er at kæmpe ved fronten ligesom sin bror, men hun er tvunget til at blive i sikkerhed bag slottets mure. Alting ændrer sig dog, da den gamle fortælling om en mystisk, hætteklædt ridder måske viser sig ikke kun at være en legende. Pludselig befinder Elena sig midt i krigens kaos, men er hun parat til krigens grusomheder og de konsekvenser, der følger med hendes valg?

I krig er første bind i trilogien Legendens ridder, der blander elementer fra fantasy og eventyr i et middelalderligt univers. Det er en fortælling om venskab, hemmeligheder, en altødelæggende krig og om, hvordan man finder modet til at kæmpe videre. Trilogien er skrevet af Jeanette Sigtenborg Rasmussen.

Lektørudtalelse:
“Det er en fin fantasy-fortælling om en gæv heltinde, som er opsat på, at gøre det rette – koste hvad det vil. Hun har levet lidt beskyttet på slottet og er på mange måder ikke helt klar til at indtage den rolle som legendarisk helt, som hun tror sig kaldet til.”– DBC Lektør

kr. 230,00 inkl. moms

Serie

Legendens ridder

Forfatter

Jeanette Sigtenborg Rasmussen

ISBN

9788775490981

Udgivelsesdato

18.02.2021

Sidetal

200

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter