Af Kjersti Halvorsen

Det er mig der kan hjælpe dig

Han rundede hjørnet ved læsesalen, og som ved alle ulykker tog det kun et sekunds uopmærksomhed fra Edvins side, før katastrofen var et faktum. Ved døren til trappeopgangen stod André. Han så Edvin direkte i øjnene, fastholdt blikket. Edvin følte kroppen stivne. Han genkender mig, tænkte han. 

Edvin er flyttet til en ny by med sin kæreste, der er gravid med deres første barn. Her har han fået arbejde som psykolog på byens gamle, hærgede slot, som er omlagt til et behandlingssted.

En dag ankommer en ny patient. André. Han har tyrenakke og tatoveringer. Edvin kan huske ham fra sin barndom, men gensynet vækker ingen glæde. På sine vandringer gennem slottets mange mørke og dystre rum forsøger Edvin at gøre alt, hvad han kan, for at undgå at støde på André. Alligevel er André allestedsnærværende i Edvins tanker. Manden fra hans fortid ripper op i gamle traumer, og langsomt begynder Edvins liv at smuldre.

Det er mig der kan hjælpe dig er både uhyggelig og underholdende i sin psykologiske udforskning af magt, hævn og forsoning.

Kjersti Halvorsen (f. 1993) er uddannet psykolog ved universitetet i Oslo. Hendes debutroman, Ida tager ansvar, fik fremragende anmeldelser. Det er mig der kan hjælpe dig er hendes anden roman.

Lektørudtalelse:
“En hæsblæsende roman. Man er opslugt fra første side. Det er tydeligt, at forfatteren er uddannet psykolog og har styr på fagbegreber og problematikker. Samtidig med fart og spænding har romanen noget på hjerte.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Originaltitel

Det er jeg som kan hjelpe deg

Forfatter

Kjersti Halvorsen

Oversætter

Line Beck Rasmussen

ISBN

9788775921270

Udgivelsesdato

07.02.2023

Sidetal

340

Sprog

Dansk

Format

130 x 206

Indbinding

Softcover

Presserum

Download forside her: Forside (jpg)

Download forside her: Forside (pfd)

Download forfatterportæt her: Forfatterportræt (jpg)
Fotocredit: Anna-Julia Granberg /BLUNDERBUSS

Relaterede produkter