Af Kjersti Halvorsen

Ida tager ansvar

Ida tager ansvar er en mørk og morsom fortælling om internetstalking, ensomhed og om at flygte fra sine katastrofetanker. Men først og fremmest om at finde sin plads i det allerstørste gruppearbejde, der findes: livet. 

Ida flytter til Oslo for at studere psykologi. Hendes største frygt er terror, og den mindskes ikke, da hun møder Aksel – en enspænder med en mistænkelig interesse for våben. Ida bliver både fascineret og frastødt, for hvad er Aksel egentlig for en fyr, og hvad er han i stand til at gøre?

Lidt efter lidt indser Ida, at hun må gå drastisk til værks for at holde sin egen frygt i ave. Men hvad er i grunden vigtigst? At redde Aksel, verden eller sig selv?

Kjersti Halvorsen (født 1993) er tidligere studerende ved Forfatterstudiet i Bø og uddannet psykolog ved universitetet i Oslo. Ida tager ansvar er hendes debutroman, og den har høstet fremragende anmeldelser i Norge. 

Lektørudtalelse:
“Fremragende læsning. Sproget er fyldt med sort humor og en subtil suspense, så læseren aldrig ved, om Aksel faktisk er farlig, eller om Idas frygt løber af med hende.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Forfatter

Kjersti Halvorsen

Oversætter

Line Beck Rasmussen

ISBN

9788775921263

Udgivelsesdato

02.05.2023

Sidetal

300

Sprog

Dansk

Format

130 x 206

Indbinding

Softcover

Presserum

Download forside her: Forside (jpg)

Download forside her: Forside (pfd)

Download forfatterportæt her: Forfatterportræt (jpg)
Fotocredit: Anna-Julia Granberg /BLUNDERBUSS

Relaterede produkter