Skift til erhvervskunde

-20%
Af Remigiusz Mroz

Kvinden der ikke blev gennemskuet

Jeg gik hen mod døren som i trance. Og jeg vågnede først rigtigt, da jeg så, hvem der stod i døråbningen. Endnu en person, som jeg ikke havde troet, at jeg skulle se igen. Kvinden, der havde ødelagt mit liv. 

Et år efter at Werner vågnede forslået op i en hospitalsseng, lever han et isoleret, venneløst liv og har smækket døren til fortiden. Men da han flytter ind i sin nye lejlighed, finder han et efterladt videobånd, og kort tid efter ringer det på døren. På et splitsekund har fortiden indhentet ham.

Uden for døren står Kassandra Reimann – den kvinde, som flygtede fra sin mand og ligesom Werner troede, at det var lykkedes at lægge fortiden bag sig. Men en dag forsvinder hendes søn, og alle spor fører til Opole, hvor Werner bor. Skal hun finde sit barn, har hun kun én mulighed: at opsøge den mand, hvis liv hun ødelagde.

Kvinden der ikke blev gennemskuet er en fortsættelse af den psykologiske thriller Kvinden der ikke blev fundet, som udkom på dansk i 2022. Romanen er skrevet af den polske bestsellerforfatter Remigiusz Mróz (f. 1987), som har en ph.d. i jura og arbejdede som advokat, inden han forlod branchen for at blive forfatter på fuldtid.

Kvinden der ikke blev gennemskuet er Mróz anden udgivelse på dansk.

Lektørudtalelse:
“Første bind, Kvinden der ikke blev fundet, samt denne efterfølger er et godt bud til læsere af bøger i noir-genren. Plottet i historien er godt og indeholder en del utraditionelle twists og overraskelser.”– DBC Lektør

kr. 280,00 inkl. moms

Originaltitel

Nieodgadniona

Forfatter

Remigiusz Mróz

Oversætter

Rune Brandt Larsen

ISBN

9788775921362

Udgivelsesdato

23.03.2024

Sidetal

396

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Softcover

Bogtrailer

Relaterede produkter