Skift til erhvervskunde

Af John Kåre Raake

Dybet

Anna Aune slikker sine fysiske og mentale sår i Sibirien, efter hun er blevet reddet væk fra Nordpolen, hvor hun stod ansigt til ansigt med en brutal morder. Nu venter den hårdføre tidligere soldat bare på at kunne rejse hjem til Norge, men til en afskedsfest dukker en fremmed, russisk mand op og gør det klart for Anna, at hun kan glemme alt om at vinke farvel til de dystre minder.

Russeren tvinger hende til at tage med tilbage til Nordpolen for at hjælpe med at finde vraget af en russisk ubåd, der forsvandt i 1962. Men det viser sig, at folkene på den russiske mission har flere agendaer, end Anna er blevet fortalt. For vraget gemmer på en hemmelighed, der truer selve Nordpolens eksistens.

Dybet er opfølgeren til Isen og John Kåre Raakes anden bog om den tidligere specialsoldat Anna Aune.

John Kåre Raake er forfatter, tegneserieskaber og en af Norges mest anerkendte manuskriptforfattere. De psykologiske thrillere Isen og Dybet er hans første to romaner.

Lektørudtalelse:
“Bogen er fyldt med action, spioner og politiske hemmeligheder. Siderne vender sig selv, og karaktererne er godt beskrevet.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Originaltitel

Dypet

Forfatter

John Kåre Raake

Oversætter

Lilian Kingo og Morten Visby

ISBN

9788775922598

Udgivelsesdato

15.11.2023

Sidetal

308

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Softcover

Bogtrailer

Relaterede produkter