Skift til erhvervskunde

-20%
Af Anders Totland

Til jord skal du blive

Udkommer den 20. juli 2023

Det er utroligt, hvad man oplever, når man i mere end fyrre år har været på besøg i private hjem for at planlægge dåb, bryllupper og begravelser. Lidt kaffe i hovedet og på tæppet var småtterier i det store billede. 

Jacob Juul er pensioneret præst, formand for biavlerforeningen og bygdens store sprithandler. Det er snart jul, og sneen ligger i tunge driver omkring præstegården. En morgen er der blodspor i sneen. I løbet af en enkelt dag bliver Jacob drabsmand, men også bedstefar og enkemand. Det er et frygteligt kaos. Hvordan skal han håndtere denne omvæltning? Og hvad skal han gøre ved liget i udhuset? Heldigvis har en livslang karriere i kirken forberedt ham til at møde de fleste omstændigheder med ro og optimisme.

Til jord skal du blive er en tragikomisk, morsom, skæv og gribende nordic noir. Universet er helt sit eget, og mellem latteren og det groteske møder vi en mand med et stort hjerte og en skarpladt riffel.

Anders Totland er forfatter og journalist og har skrevet prisvindende bøger for børn og unge. Ungdomsromanen Blinde vinkler er udkommet på dansk. Til jord skal du blive er Totlands anden roman for voksne.

kr. 200,00 inkl. moms

Originaltitel

Til jord skal du bli

Forfatter

Anders Totland

Oversætter

Klavs Brøndum

ISBN

9788775923434

Udgivelsesdato

20.07.2023

Sidetal

176

Sprog

Dansk

Format

134 x 206

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter