Af René Bank Isager

Krigen i Ukraine

Den 24. februar 2022 skete der noget,
som de fleste vil huske.
Den dag gik Rusland i krig mod Ukraine.
Nu var der igen krig i Europa. 

Den Kolde Krig varede fra 1945-1991, og da den sluttede, troede mange, at truslen om krig i Europa også var væk. Men nu er Ukraine og Rusland i krig, og mange ser det som en kamp, der angår hele verden. En kamp mellem demokrati og diktatur. Du kan læse mere om Europas krige og krigen mellem Ukraine og Rusland i denne bog.

Krigen i Ukraine er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Det er to gode bøger, som giver god viden om nogle meget komplicerede emner, som vi alle er berørt af. Bøgerne kommer flot rundt om deres emner og er et godt udgangspunkt for børn, som vil forstå krigen i Ukraine og flygtningeproblematikkerne.”– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

René Bank Isager

ISBN

9788775925803

Udgivelsesdato

03.05.2023

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Undervisningsmateriale

Download elevopgaver

Relaterede produkter