Af Bram Stoker

Dracula

Genfortalt af Chaz Brenchley

Advokaten Jonathan Harker rejser til Trans sylvanien for at møde en kunde, men det er alt andet end en almindelig forretningsrejse, der venter ham. Som gæst og fange hos den uhyggelige grev Dracula bliver Jonathan fanget i en frygtindgydende verden fyldt med ældgammel ondskab.

Tilbage i England er Jonathans kone, Mina, bekymret for sin veninde Lucy, der på mystisk vis er blevet syg, og som bliver svagere for hver dag, der går. Kan kærlighed, mod og godhed sejre over den ondskabsfulde vampyr?

Dracula er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Historien er genfortalt af Chaz Brenchley og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Letlæste klassikere har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

kr. 180,00 inkl. moms

Forfatter

Bram Stoker, Chaz Brenchley

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788775923601

Udgivelsesdato

24.01.2023

Sidetal

60

Lix

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Oversætter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter