Skift til erhvervskunde

Af Ann-Charlotte Ekensten

Trolde

I gamle dage troede man på trolde.
De boede i skove og i bjerge.
De kunne både være søde og farlige. 

Trolde er blevet brugt til at forklare det, som var ukendt og fremmed. En fremmed kunne være en trold, bare fordi han eller hun så anderledes ud. Nogle gange sagde man, at trolden havde en hale, og nogle gange blev de beskyldt for at kidnappe små børn og tage dem med ind i deres bjerge. Men er det nu også sandt? Læs meget mere om trolde i denne bog.

Trolde er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“De fleste børn er fascinerede af både enhjørninger og trolde og vil sikkert finde begge bøger spændende. Bøgerne giver læseren en god indgang til folketro og fabeldyr.” – DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Originaltitel

Mystika väsen – Troll

Forfatter

Ann-Charlotte Ekensten

Oversætter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

ISBN

9788775925735

Udgivelsesdato

03.05.2023

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

 

Relaterede produkter