Skift til erhvervskunde

-20%
Af Lisette Agerbo Holm

Minigris

En minigris er lille og nuttet.
Man kan have den som kæledyr.
Den er klog og kan lære mange ting.
Næsten som en hund.

Minigrise lever kun som tamme grise. De fleste bor på en gård. De går sammen med andre grise på marken. De kan også være kæledyr hos en familie. De første minigrise blev brugt til forsøg. De var ikke kæledyr. Man tester tit medicin på grise, fordi mennesker og grise er meget ens. Du kan se en minigris i zoo. Læs bogen og lær mere om minigrise.

Minigris er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i indskolingen fra 0.-2. klasse. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig især til børn, der netop har lært at læse. Bøgerne i serien er velegnede til frilæsning eller som en del af undervisningen i indskolingen. Der følger elevopgaver med som supplement til læsningen.

 

Lektørudtalelse:
“Bogen opfylder kravene til en fagbog og er velegnet til anvendelse ved faglige læsekurser og emneopgaver i indskolingen, hvortil der frit kan hentes elevopgaver på nettet. Den er læsepædagoisk veltilrettelagt med tydelig typografi, og er i det hele taget i et lækkert og læsevenligt layout med flotte farvefotos. Et sikkert hit til børn i indskolingen”– DBC Lektør

kr. 100,00 inkl. moms

Forfatter

Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788775920082

Udgivelsesdato

11.08.2022

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter