Skift til erhvervskunde

Af Marie Duedahl

Milo ser en hane

Milo ser en hane.
Det er Ibs hane.
Ib har en økse!

Milo ser en hane midt i haven. Det er Milos nabos hane. Milos nabo hedder Ib. Ib er på jagt efter sin hane med en økse i hånden. Åh nej! ”Er min hane her?” ”Niks,” siger Milo. Milo kalder sin nye hane for Sne. Næste morgen galer Sne klokken 5! Åh åh, hvad nu hvis Ib hører den?

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Milo ser en hane er en Lyn 2-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Milo ser en hane er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“Bogens illustrationer af Peter Hermann er sjove og farverige. De har et glimt i øjet og understøtter og udvider teksten, der drejer sig om en hane i nød. Hanen løber ind til Milo, hvor der er trygt. Hos Milo kan hanen leve i fred og gale, som den vil. Historien er veldrejet og slutter med en sjov pointe. Teksten har korte sætninger, hvoraf mange indeholder dialog. Den er sat øverst på bogens otte opslag. Mange af ordene er lydrette eller lydnære.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Peter Hermann

ISBN

9788770181617

Udgivelsesdato

10.04.2019

Sidetal

16

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter