Af Henrik Enemark

Korn

Hvis du ser ud over et dansk landskab,
vil du ofte se marker til alle sider.

Grønne, gule og gyldne marker

med mange forskellige planter på
.

Danmark er nemlig det land i Europa, hvor der er mest dyrket jord. Mere end halvdelen af den dyrkede jord er marker med korn. Så der bliver dyrket rigtig meget korn i Danmark. Korn er frø eller kerner, der dyrkes på store marker. Sådan har det været i mange tusind år, og korn udgør en stor del af vores mad. Læs mere om korn her i bogen.

Korn er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Interessante og velskrevne fagbøger, som appellerer til videbegærlige børns selvstændige læsning og til brug i forbindelse med opgaveskrivning og emnearbejde. Billedmaterialet er flot, og der er taget højde for, at teksten fremstår tydelig og læselig – også når den er sat hen over fotos.”– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788775922390

Udgivelsesdato

07.03.2023

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

 

Relaterede produkter