Skift til erhvervskunde

-20%
Af Sandra Schwartz

Vik og det gale forsøg

”Kom, lad os lave et forsøg.”
”Men søde dengse-Vik, det må vi jo ikke,” siger Vera strengt.
”Og hvad så med at være artig?” nikker Ulf.
”Hallo, Mary er her jo ikke,” siger jeg.
”Vi er helt alene på skolen.
Hvad kan gå galt?”

Vik, Ulf og Vera skal have natur/teknologi. Det er kedeligt. Deres lærer Mary har nemlig fået stress og er altid sur. Så ingen sjove forsøg. I stedet skal klassen samle skrald på skolen. I uvejr! Alle er gået hjem, da Vik og vennerne er færdige. Så et lille forsøg kan da ikke skade … Men det går galt. Helt galt!

Monstervenner er en letlæst serie af Sandra Schwartz. De sjove og spændende historier handler om monstervennerne Ulf, Vik og Vera, og de (u)hyggelige illustrationer er lavet af Kim Dalsgaard. Bøgerne egner sig til læsere i 7-10 års alderen.

Vik og det gale forsøg er anden bog i den skræmmende sjove serie om monstervennerne. Bogen kan også læses separat. Der følger opgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Tre nye bøger om tre meget forskellige “monster-venner”. Vi hører om deres mange ballade-numre, og hver bog har en ny fortæller. I løbet af handlingen får man langsom at vide, hvilke hemmeligheder, hver af de tre venner gemmer på. I Viks fortælling hører man om, hvordan vennerne først tager livet af deres stressede lærer og bagefter genopliver hende ved hjælp af stærk strøm. (…) Tre sjove, skøre og underholdende monster-historier med forrygende billeder, som understreger stemningen af fjolleri og uhygge”.n”– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Sandra Schwartz

Illustrator

Kim Dalsgaard

ISBN

9788770187404

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

44 

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter