Letlæsning til børn – Guided Reading

Guided Reading er differentieret læseundervisning, hvor eleverne læser bøger i små homogene hold, hvor alle er på samme niveau i læseudviklingen. 

Bøgerne i Pil-serien er skrevet efter principperne for Guided Reading, hvor eleverne læser bøger i små homogene hold. Serien er inddelt i syv niveauer, så hver enkelt elev kan få læseudfordringer, der matcher hans eller hendes niveau. Der er desuden læseguides til alle bøger i serien.

Flere letlæsningsbøger fra vores øvrige serier er også velegnede til Guided Reading. Fælles for bøgerne er, at de har en spændende storyline og et tema, der er relevant og vedkommende for målgruppen. På vores hjemmeside finder du en oversigt over alle titlerne.

Vil du gerne blive klogere på, hvad Guided Reading egentlig er? Læs vores interview med to eksperter på området – Lisbeth Skov Thorsen og Wenche Kortbæk, der er læsekonsulent og læsevejleder i Rudersdal Kommune – og få mere at vide her.

Du kan få 20 % rabat på alle bøger til Guided Reading, når du køber minimum 7 eksemplarer af hver titel. Brug rabatkoden ‘guidedreading20’, når du bestiller bøgerne.