Skift til erhvervskunde

Af Remigiusz Mroz

Kvinden der ikke blev fundet

Hvis jeg havde friet til hende et øjeblik tidligere, var det aldrig sket. Vi var ikke blevet overfaldet, jeg var ikke havnet på hospitalet, og hun var ikke forsvundet ud af mit liv for altid.

En lykkelig aften bliver på et splitsekund forvandlet til Werners værste mareridt. Ewa har netop sagt ja
til at gifte sig med ham, da de bliver overfaldet af en gruppe mænd. Hans forlovede bliver voldtaget for øjnene af ham, inden han selv bliver slået bevidstløs. Da Werner vågner igen, er Ewa sporløst forsvundet.

Ti år senere har politiet stadig ikke opklaret, hvad der skete med Ewa. Werners liv er reduceret til en grå masse af meningsløst arbejde, computerspil og alkohol, indtil der pludselig dukker et billede af Ewa op på Facebook. Werner indleder en ny jagt på at finde hende, men det tyder på, at nogen forsøger at modarbejde ham med alle midler.

Kvinden der ikke blev fundet er en hæsblæsende psykologisk thriller. Romanen er skrevet af den polske bestsellerforfatter Remigiusz Mróz (født 1987), som har udgivet 25 kriminalromaner, der har solgt mere end tre millioner eksemplarer i hans hjemland Polen. Han har en ph.d. i jura og arbejdede som advokat, inden han forlod branchen for at blive forfatter på fuldtid. Kvinden der ikke blev fundet er Mróz’ første udgivelse på dansk.

kr. 250,00 inkl. moms

Original titel

Nieodnaleziona

Forfatter

Remigiusz Mróz

Oversætter

Rune Brandt Larsen

ISBN

9788775493630

Udgivelsesdato

07.03.2022

Sidetal

396

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Softcover

Bogtrailer

Relaterede produkter